ONDERDELEN VAN BOON FOOD GROUP

 

 


NLfood is een handelsbedrijf dat gespecialiseerd is in de export van Nederlandse en andere Europese non-food producten en voedselproducten naar de rest van de wereld. Ons aanbod heeft een omvang van ruim 40.000 levensmiddelen, waaronder gedroogde, diepvries- en gekoelde kruidenierswaren. Wij werken samen met grote, bekende merken als Venco, Hak en Conimex. Echter, wij exporteren ook huismerken zoals Dutch Bakery en G'woon, twee scherp geprijsde kwaliteitsmerken in de foodbranche. 

Tevens bieden wij een groot assortiment van vlees-, zuivel- (kaas), bakkerij- en non-food producten. Om een nog groter aanbod mogelijk te maken, verzenden wij ook populaire producten uit andere Europese landen. Voorbeelden hiervan zijn Franse frietjes uit België, salami uit Denemarken en pasta uit Polen. Bent u op zoek naar producten die wij momenteel nog niet aanbieden? Laat het ons weten en wij gaan direct voor u aan de slag.

Direct naar onze vacatures.


Welkom bij Zorgboodschap. Benieuwd wat we doen en voor wie? Zorgboodschap bezorgt boodschappen, (dieet)maaltijden en huishoudelijke artikelen aan de gezondheidszorg en detailhandel. Dit doen we met een vaste chauffeur tot in de koelkast. Dat wil jij toch ook?

Klanten kiezen voor Zorgboodschap omdat ons assortiment zeer uitgebreid is en geschikt voor winkels en organisaties van elk formaat. Hoe we dit doen? Door niet alleen dagelijkse boodschappen aan te bieden maar ook een ruim assortiment aan (dieet)maaltijden en huishoudelijke artikelen. Deze producten leveren we ook nog eens in zowel kleine als grote verpakkingen. Hierdoor zijn wij naast een online supermarkt ook een groothandel. Wij bieden alle artikelen onder één dak, via één logistiek proces en via één factuurstroom. Dit maakt ons uniek in Nederland.

Direct naar onze vacatures.